Hoi! Ik ben Jeffrey

Tof dat je op mijn website kijkt. Deze in Dordrecht geboren en getogen stuiterbal werkt als verslaggever bij de Provinciale Zeeuwse Courant (PZC). Na economie, parlementaire redactie en gezondheid, ben ik nu actief op de online-redactie. Verder ben ik secretaris van de redactieraad.

In al die jaren ben ik verknocht geraakt aan Zeeland. Ja, al die clichés zijn waar: je hebt hier rust, ruimte en groen. Dat heeft me geïnspireerd om meer bezig te zijn met de eigen gezondheid en die van onze planeet. Zonder geitenwollen sok te zijn, woon ik energieneutraal en rij ik elektrisch.

Verder hou ik ervan om wat van de wereld te zien. Of ik dus maar wat rondvlieg? Nee. We reizen heel bewust. Al die avonturen leg ik graag vast op foto en video en eenmaal thuis bekommer ik me om de buurt als voorzitter van wijkvereniging Overturia.

Heb je vragen of opmerkingen? Stel of maak ze gerust.

Jeffrey, oktober 2020

Wat ik ben

“Een gepassioneerde stuiterbal, die graag reist en foto’s en video’s maakt. Woont energieneutraal en rijdt elektrisch. Fan van Zeeland, Apple en Tesla. Bungy-jumpende rollercoasterfreak.”

Mijn motto:

‘Als je iets doet, doe het dan goed’